loading

PowerShield3 zagotavlja učinkovito, uporabniku prijazno upravljanje naprav UPS s paličnimi grafikoni, ki kažejo osnovne podatke o delovanju, kot so vhodna napetost, obremenitev naprave UPS (v %) in napolnjenost akumulatorjev (v %).
PowerShield3 zagotavlja učinkovito, uporabniku prijazno upravljanje naprav UPS s paličnimi grafikoni, ki kažejo osnovne podatke o delovanju, kot so vhodna napetost, obremenitev naprave UPS (v %) in napolnjenost akumulatorjev (v %).

  • zaustavitev, temelječa na zaporedju ali pomembnosti: PowerShield3 ponuja možnost zaustavitve brez zunanjega posredovanja za posamezne računalnike in računalnike, povezane v omrežja, pri čemer shrani vse aktivno delo in ustavi programe, ki se najpogosteje uporabljajo v okolju Windows. Uporabniki lahko določijo lastne postopke zaustavitve in zaporedje, v katerem se izklopijo najpomembnejši računalniki (npr. strežniki).
  • Združljivost z različnimi okolji: PowerShield3 uporablja komunikacijski protokol TCP/IP za standardizirano upravljanje in nadzor na največji možni izbiri različnih okolij. Tako je mogoče iz enega mesta spremljati računalnike z različnimi operacijskimi sistemi, na primer nadzor strežnika s sistemom UNIX iz osebnega računalnika s sistemom Windows, prek internih omrežij (intraneti) ali interneta se je mogoče povezati tudi z napravami UPS na različnih zemljepisnih območjih.
  • Načrtovanje dogodkov: Uporabniki programske opreme PowerShield3 lahko programirajo lastne postopke zaustavitve, v katerih podrobno določijo zaporedja vklopa in izklopa, da zagotovijo varnost sistema in gospodarno porabo energije.
  • Upravljanje sporočil: PowerShield3 uporabnike stalno obvešča o stanju lokalnih in omrežnih naprav UPS ter tipal delovnega okolja. Določiti je mogoče seznam uporabnikov, ki naj dobijo e-poštna sporočila, fakse in sporočila SMS, ko pride do okvar ali nenadnih izpadov omrežnega napajanja.
  • Vgrajen posrednik SNMP: PowerShield3 ima vgrajenega posrednika SNMP za upravljanje naprav UPS, ki lahko pošlje vse potrebne podatke in generira sprožilne točke na podlagi standarda RFC 1628 MIB in tipal delovnega okolja. PowerShield3 lahko brezplačno prenesete z mesta www.riello-ups.com. Vse navedene blagovne znamke so last svojih lastnikov.
  • Funkcija komunikacijske programske opreme omogoča upravljanje naprave UPS v združljivih upravljalnih postajah SNMP, kot so HP Open View, Novell Managewise in IBM NetView.
  • Vgrajen strežnik WAP: PowerShield3 omogoča nadzor naprave UPS prek mobilnega telefona, ki podpira WAP.
  • Varnost, preprosta uporaba in povezovanje ter komunikacija, zaščitena z gesli, za sistemsko varnost naprav UPS. Z novo funkcijo za odkrivanje/brskanje lahko vse naprave RIELLO UPS, priključene na zaščiten računalnik ali krajevno omrežje, prikažete v obliki seznama. Če omrežne povezave ni, je na voljo tudi podpora za modemsko komunikacijo.