loading

800-2000 VA

Serija VISION je na voljo v različici v obliki stolpa (Tower, VST) za modele zmogljivosti od 800 VA do 2000 VA s sinusoidno digitalno tehnologijo.

Serija VISION je s svojo povezljivostjo in napredno komunikacijo najboljša rešitev za najzahtevnejše stranke, ki potrebujejo vsestranski napajalni sistem z odlično zaščito..

VISION je najboljša zaščita za dodatne omrežne naprave, običajne strežnike in omrežne sisteme za varnostno kopiranje.

Dobra zaščita

Serija Vision uporablja linijsko interaktivno tehnologijo in ponuja sinusoidno izhodno napetost.
Naprava UPS je 98-odstotno učinkovita, ima majhno porabo energije in ponuja dobro zaščito proti motnjam v električnem omrežju.
Samodejni regulator napetosti ščiti pred kratkotrajnimi znižanji napetosti, prenapetostmi in podnapetostmi brez posredovanja akumulatorjev.

Zmanjšana poraba energije akumulatorjev zagotavlja, da so akumulatorji 100-odstotno na voljo ob izpadih električnega omrežja.
Filtri za elektromagnetne motnje ponujajo dodatno zaščito pred prenapetostjo in hitrimi spremembami napetosti. Ob izpadih električnega omrežja se breme napaja iz pretvornika, ki ponuja popolno sinusoido za najboljšo prevodnost in zanesljivost.

Napredna komunikacija

  • napredna komunikacija, podpora za več platform, za vse operacijske sisteme in omrežna okolja: programska oprema PowerShield3 za nadzor in zaustavitev za Windows 7, 2008, Vista, 2003 in XP ter Linux, Mac OS X, Sun Solaris, Linux, Novell in druge operacijske sisteme Unix.
  • USB ali RS232 (po izbiri)
  • razširitvena reža za omrežno kartico SNMP
  • stanje, meritve, opozorila ter parametri vhodne in izhodne napetosti in akumulatorjev na zaslonu LCD.