loading

SENTINEL PRO je najnovejša nadgradnja uspešnih naprav UPS s sprotno pretvorbo Riello Dialog Plus. Ta najnovejša naprava je zasnovana s skrbjo za okolje in je del linije Riello ECO Line naprav UPS.

SENTINEL PRO je naprava UPS z dvojno sprotno pretvorbo, ki ponuja najboljšo zanesljivost in zaščito za pomembne strežnike ter računalniške sisteme za obdelavo govora in podatkov.
Če je potrebno dolgotrajno delovanje, je mogoče napravo Sentinel Pro (modele ER) opremiti z razširitvenimi paketi akumulatorjev, ki vključujejo tudi polnilnike za podaljšanje delovanja akumulatorjev.

Za komunikacijske možnosti ima Sentinel Pro vgrajeno dodatno ploščo z zaslonom LCD, ki prikazuje vhodne in izhodne napetosti ter stanje napolnjenosti akumulatorjev. Pretvornik je zasnovan popolnoma na novo, nadzorovan z mikroprocesorjem in sestavljen tako, da omogoča najučinkovitejše delovanje in možnosti konfiguracije. Naprava UPS SENTINEL PRO ima tudi standardna komunikacijska vrata USB ter vgrajeno razširitveno režo za dodatne prilagojevalnike, pretvornike protokolov in relejske kartice.

Naprava UPS je zelo učinkovita. Naprava SENTINEL PRO je zasnovana za varčevanje z energijo in ima funkcijo izklopa s pritiskom na gumb, ki zmanjša porabo energije na nič, kadar ni priključeno nobeno breme oziroma je izklopljeno.
Modeli Sentinel Pro so 700 VA, 1000 VA, 1500 VA, 2200 VA in 3000 VA.

ZELO VELIKA ZAŠČITA

Samodejni regulator napetosti v napravi Dialog Vision ponuja stabilizacijo napetosti in zaščito pred kratkotrajnimi znižanji napetosti, prenapetostmi in podnapetostmi. Regulator tudi pomaga zmanjšati porabo energije akumulatorjev in obdržati njihov naboj, da ta ostane na voljo za primere popolnega izpada električnega omrežja. Filtri za elektromagnetne motnje ponujajo dodatno zaščito pred napetostnimi sunki in hitrimi spremembami napetosti.

Ob izpadih električnega omrežja se breme napaja iz pretvornika, ki ponuja pravo sinusoidno napetost za kar največjo prevodnost in zanesljivost. Naprava UPS ponuja tudi zaščito za računalnik ter omrežne, telefonske in modemske povezave (RJ45-RJ11).

VELIKA RAZPOLOŽLJIVOST

Izhodni vmesnik Powershare ponuja razbremenitev ob izpadu električnega omrežja in s tem podaljšanje rezervnega časa, ki je na voljo za najpomembnejša bremena.
Akumulator je mogoče zamenjati brez ustavitve delovanja in je zlahka dostopen za prednjo ploščo naprave UPS.
Za podaljšanje rezervnega časa so za modela DVD220 in DVD300 na voljo dodatni akumulatorji in možnosti podaljšanega polnjenja.
Testiranje akumulatorjev s predvidevanjem pomaga odkriti morebitna poslabšanja in okvare akumulatorjev.
Zaščita proti izpraznitvi pomaga zmanjšati splošno staranje akumulatorjev.

VSESTRANSKOST Naprave Dialog Vision Dual (DVD150, DVD220 in DVD300) je mogoče postaviti neposredno na tla ali vgraditi v 19″ omare. Digitalni zaslon na prednji plošči se zlahka izvleče in obrne, da se prilagodi obliki namestitve. Različice DVD in DVR vključujejo stikalo za nujni izklop, ki omogoča popoln izklop elektrike v nujnih primerih.
Funkcija »hladnega zagona« omogoča napravi Dialog Vision, da se zažene prek pretvornika, kadar ni na voljo električnega omrežja ali nadomestnega vira električne energije.

NAPREDNA KOMUNIKACIJA napredna komunikacija, podpora za več platform, za vse operacijske sisteme in omrežna okolja: priložena programska oprema PowerShield3 za nadzor in zaustavitev, z agentom SNMP, za Windows 95, 98, NT 4.0, Me, 2000, 2003 in XP ter Mac OS 9.x, X, Linux, Novell in številne druge priljubljene operacijske sisteme priložena programska oprema za zaustavitev in upravljanje Plug and play – z Microsoftovim certifikatom vrata USB / serijska vrata RS232 / komunikacijska reža 2-year warranty