loading

500-3000 VA

Serija DIALOG VISION vključuje modele Tower, Rack in Dual (Tower in Rack) zmogljivosti od 500 VA do 3000 VA.
Naprava UPS ponuja digitalno sinusoidno izhodno napetost ter je z napredno komunikacijo in povezljivostjo najboljša rešitev za zaščito pomembnih bremen – samostoječih strežnikov ali takih v omarah, omrežne strojne opreme in sistemov za shranjevanje.

ZELO VELIKA ZAŠČITA

Samodejni regulator napetosti v napravi Dialog Vision ponuja stabilizacijo napetosti in zaščito pred kratkotrajnimi znižanji napetosti, prenapetostmi in podnapetostmi. Regulator tudi pomaga zmanjšati porabo energije akumulatorjev in obdržati njihov naboj, da ta ostane na voljo za primere popolnega izpada električnega omrežja. Filtri za elektromagnetne motnje ponujajo dodatno zaščito pred napetostnimi sunki in hitrimi spremembami napetosti.

Ob izpadih električnega omrežja se breme napaja iz pretvornika, ki ponuja pravo sinusoidno napetost za kar največjo prevodnost in zanesljivost. Naprava UPS ponuja tudi zaščito za računalnik ter omrežne, telefonske in modemske povezave (RJ45-RJ11).

VELIKA RAZPOLOŽLJIVOST

Izhodni vmesnik Powershare ponuja razbremenitev ob izpadu električnega omrežja in s tem podaljšanje rezervnega časa, ki je na voljo za najpomembnejša bremena.
Akumulator je mogoče zamenjati brez ustavitve delovanja in je zlahka dostopen za prednjo ploščo naprave UPS.
Za podaljšanje rezervnega časa so za modela DVD220 in DVD300 na voljo dodatni akumulatorji in možnosti podaljšanega polnjenja.
Testiranje akumulatorjev s predvidevanjem pomaga odkriti morebitna poslabšanja in okvare akumulatorjev.
Zaščita proti izpraznitvi pomaga zmanjšati splošno staranje akumulatorjev.

VSESTRANSKOST

Naprave Dialog Vision Dual (DVD150, DVD220 in DVD300) je mogoče postaviti neposredno na tla ali vgraditi v 19″ omare. Digitalni zaslon na prednji plošči se zlahka izvleče in obrne, da se prilagodi obliki namestitve. Različice DVD in DVR vključujejo stikalo za nujni izklop, ki omogoča popoln izklop elektrike v nujnih primerih.
Funkcija »hladnega zagona« omogoča napravi Dialog Vision, da se zažene prek pretvornika, kadar ni na voljo električnega omrežja ali nadomestnega vira električne energije.

NAPREDNA KOMUNIKACIJA
  • napredna komunikacija, podpora za več platform, za vse operacijske sisteme in omrežna okolja: priložena programska oprema PowerShield3 za nadzor in zaustavitev, z agentom SNMP, za Windows 95, 98, NT 4.0, Me, 2000, 2003 in XP ter Mac OS 9.x, X, Linux, Novell in številne druge priljubljene operacijske sisteme
  • priložena programska oprema za zaustavitev in upravljanje
  • Plug and play – z Microsoftovim certifikatom
  • vrata USB / serijska vrata RS232 / komunikacijska reža

2-year warranty